Professionaliseringsmiddag 13 maart 2024

Er staat weer een mooi programma klaar voor onze professionaliseringsmiddag!

We starten met een keynote door Mark van der Werf (Meester Mark). Honderdduizenden mensen genieten elke dag van de taalfoutjes die ‘Meester Mark’ deelt op social media. Zijn presentatie gaat over de allerleukste uitglijders en instinkers van kinderen. Mark van der Werf vertelt met veel vaart en humor hoe al die hartverwarmende missers ontstaan. Mark deelt tussendoor anekdotes uit zijn eigen onderwijsloopbaan, waarin de scharen en lijmpotjes soms letterlijk langs zijn oren vlogen. Een verhaal waar je non stop om kunt lachen en ook nog iets van opsteekt.

Daarna kan er gekozen worden uit 10 verschillende workshops voor en door collega’s uit de Opleidingsschool. Daarbij worden diverse doelgroepen in onze opleidingsschool aangesproken: startende leerkrachten (inclusief LIO studenten) maar ook ervaren leerkrachten die iets nieuws willen leren, mentoren, directeuren en opleiders die samen in gesprek kunnen over bijvoorbeeld de zij-instroom, regeneratief onderwijs of de pabo-halo opleiding.

De bijeenkomst is op 13 maart tussen 15:00 en 17:30 op De Haagse Hogeschool.

Een uitgebreid programma met aanmeldlink vind je hier.

Schrijf je op tijd in! Deadline is 16 februari en vol is helaas echt vol… Vorige keer hebben we mensen teleur moeten stellen.