Programma professionaliseringsmiddag 1 november

Op woensdagmiddag 1 november vindt de volgende OZWH professionaliseringsmiddag plaats.  We zijn hiervoor dit keer te gast op OBS De Kyckert in Wateringen. 

Er is een boeiende keynotespreker en een mooi aanbod aan workshops voor een diverse doelgroep! We roepen met name ook schoolleiders op om deze middag aanwezig te zijn en aan te sluiten bij de gesprekken over samen opleiden en anders organiseren. 

Proud To Be a Teacher Sticker – Made by Emma K

Als keynote roept René Peeters ons op te stoppen met mopperen op onderwijs en trots te laten uitstralen op een vak dat er levenslang toe doet!

Daarnaast staan er hele inspirerende sessies op het programma voor (startende) leerkrachten. Deze workshops zijn onderdeel van het inductieprogramma binnen de schoolbesturen. Kies jij voor klassenmanagement? Wil je meer weten over effectief (ouder)gesprekken voeren? Of wil je handvaten krijgen over de dynamische schooldag?

Wegens positieve evaluaties hebben we een aantal workshops van vorig jaar herhaald, dus vond je het toen moeilijk kiezen, dan heb je nu nog een kans!

Om nog met elkaar door te kunnen praten, sluiten we af met een borrel.

Hier vind je de uitgebreide beschrijvingen van de werksessies en de link om je in te schrijven.

De deadline voor inschrijven is 13 oktober 2023. Plekken zijn beperkt, dus meld je op tijd aan.